Skip to content

Birou gaming reglabil

Un birou gaming reglabil înseamnă o mai mare bunăstare, confort și performanța! Evita durerile de spate care apar în urma multor ore petrecute în fata ecranului, așezați pe scaun (fie el chiar și cel mai bun scaun din lume). Biroul gaming reglabil este soluție ideala, pentru alternarea eficientă a posturilor pe care le avem în fata calculatorului, astfel încât sa ne îmbunătățim performanțele.

În acest articol îți prezentăm cele mai bune birouri reglabile pe înălțime. Îți dorești un spațiu de gaming sau de lucru la nivel profesional? Aici găsești birourile necesare acestuia!

Birou gaming reglabil: tabel comparativ

BirouGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeArka Evolution Z19Cougar Mars 120Thermaltake LVL 20 GT
ImagineBirou gaming Arka Evolution Z19Birou gaming Cougar Mars 120 RGBBirou de gaming Thermaltake Level 20 GT BattleStation
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌-
Reglare inaltimeManualaManualaAutomata
Material structura
Material bla
Otel
MDF
Otel
MDF
Otel
MDF
Functii specialeSuporturi
Mouse pad
Cable management
USB 2.0, USB 3.0
2 x Audio Jack
Mouse pad
Iluminare RGB
Cable management
Mouse pad
Iluminare RGB
Dimensiuni160 x 66 x 70 - 80 cm154 x 77 x 75 - 85 cm166 x 75 x 70 - 110 cm
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret Pcgarage Vezi Pret Pcgarage
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog birouri gaming reglabil în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Tipuri și modele

Manuale sau automate (cu ridicarea înălțimii manual sau dotate cu motor electric pentru ridicarea acesteia de forma automata, prin simpla apasare a butonului), birourile de gaming reglabile diferă între ele. Ele pot fi: pe colț, cu benzi luminoase rgb, și de diferite mărimi, culori sau materiale.

Dacă încă nu te-ai hotărât, echipa BirouGaming.Com iți sare in ajutor. Alege unul din top 3 cele mai vândute birouri gaming reglabile în ultimii ani:


Birou gaming reglabil Arka Evolution Z19 Profesional


Birou gaming reglabil Cougar Mars 120 RGB


Birou gaming electric reglabil Thermaltake Level 20 BattleStation RGB


Avantaje birou gaming reglabil înălțime:

Pe lângă avantajele clasice pe care majoritatea birourilor de gaming le oferă și anume, stabilitate, rezistenta, multifuncționalitate, calitate superioare si accesorii precum suporturi, cable managemente, iluminare rgb si altele, aceste modele vin la pachet cu alte avantaje precum:

  • Confort: Birourile gaming reglabile datorită sistemului manual sau automat de ajustare a înălțimii, oferă posibilitatea schimbării poziției atunci când iți simți mușchii amorțiți, încordați.
  • Personalizează-ți înălțimea: Îți poți salva nivelul de înălțime ideală, astfel încât prin simpla apăsare a butonului poți varia între înălțimile dorite.
  • Change posture: Unele modele mai noi cu înălțime reglabila au incorporate o alarma care te ajuta sa-ți amintești sa te ridici de pe scaun din când in când.
  • Design: Majoritatea modelelor au un aspect profesional, putând fii utilizate atât pentru gaming cat si pentru lucru.
birou gaming reglabil

Cum se montează un birou gaming reglabil?

IMPORTANT! Fiecare model în parte, vine însoțit de un manual de instrucțiuni și o schița de montaj intuitiva. Respectând cu atenție pașii, singur, îți poți monta biroul reglabil în mai puțin de 2 ore,

Cele mai bune mărci de birouri gaming reglabile

Pe piața din România, atât online cat si în magazinele fizice, întâlnim renumiți producători la nivel internațional, de birouri pentru gaming precum Thermaltake, Arozzi, Cougar Mars sau Arka.

Te întrebi de unde poți sa cumperi un birou gaming reglabil fabricat de unul dintre aceștia!? Aici ai răspunsul!

Magazinul online cu cele mai ieftine preturi:

Am analizat atent fiecare magazin online din România, pentru a-ți putea enumera magazinele cu cele mai ieftine preturi, și cele mai bune oferte pentru birourile de gaming reglabile, pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători, sau de Black Friday.

Rezultă că, eMAG, Pcgarage și Vexio, urmate de Evomag si Cel.ro sunt magazinele care au înregistrat cele mai multe vânzări în ultimi ani, în primul rând datorită nenumăratelor promoții, reduceri și oferte constante pe care aceștia le oferă.

Păreri birou gaming reglabil

Cea mai bună armă împotriva problemelor musculare, probleme cardiovasculare, a durerilor de spate sau amorțeli, sunt birourile reglabile.

Birou gaming reglabil = sănătate. Nu o spunem doar noi, o spun și specialiștii! Exista numeroase studii care demonstrează o relație directă între diverse boli, inclusiv boli cardiovasculare, și statul in șezut în fata calculatorului ore-n șir. Pentru mai multe informații, te invitam sa citești doua dintre cele mai bun articole despre aceasta tema, și anume: “Leisure time spent sitting in relation to total mortality in a prospective cohort of US adults” by American Journal of Epidemiology și “Prolong sitting boosts bad health” by WebMD.

Așadar, ce-ți mai rămâne de făcut!? Alege modelul care se adaptează cel mai bine cerințelor tale, și dublează-ți eficienta! Ridica-l atunci când ai amorțit, pentru a te dezmorți, si fa exact invers, atunci când ai amorțit din nou! Aceasta este soluția! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Cumpăra în oferta cel mai bun birou gaming reglabil în raport calitate-preț:Rezumat
Birouri gaming reglabile
Numele Articolului
Birouri gaming reglabile
Descriere
Ești in căutarea celor mai bune birouri pentru gaming reglabile in înălțime!? Acesta este articolul tău! Selecția celor mai bune birouri de gaming reglabile te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Setare