Skip to content

Recomandări birou gaming ITGalaxy

Înfințat in 2007, magazinul online românesc ITGalaxy oferă astăzi publicului sau peste o sută de mii de produse diferite, printre care și birouri de gaming. Birourile pentru jocuri oferite de către aceștia, au ieșit în evidență în ultimii ani, datorită calității, a colaborării strânse cu mari branduri recunoscute internațional, dar și datorită prețurilor accesibile pe care ITGalaxy le ofere.

În acest articol îți prezentăm cele mai apreciate, și totodată cele mai vândute birouri gaming de ITGalaxy în ultimii în din România. Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Birou gaming ITGalaxy: tabel comparativ

BirouGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeNitro Concepts D12Gamdias Daedalus M1Thermaltake Level 20
ImagineBirou Gaming Nitro Concepts D12Birou Gaming Gamdias Daedalus M1 BlackBirou gaming Thermaltake Level 20 BattleStation
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Material structura
Material bla
Otel
MDF
Otel
MDF
Aluminiu
MDF
Functii specialeSuporturi
Cable management
Suporturi
Cable management
Mouse Pad
Iluminare RGB
Suporturi
Cable management
Mouse Pad
Iluminare RGB
Reglaj electric pe inaltime
Dimensiuni116 x 76 x 75 cm150 x 66 x 75 cm165 x 70 x 75-110 cm
Cumpara Vezi Pret ITGalaxy Vezi Pret ITGalaxy Vezi Pret ITGalaxy
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog birou gaming ITGalaxy în oferta:Vezi mai multe OFERTE ITGalaxy

Originea birourilor gaming din catalogul ITGalaxy

Chiar daca ITGalaxy.ro nu dispune de o marca proprie de birouri pentru jocuri, colaborarea strânsă a acestora cu branduri importante din lumea gaming-ului, a făcut posibilă apariția unor mărci precum Thermaltake, Genesis, APEX, Gamdias și Nitro în catalogul acestora.

Cele mai vandute birouri gaming ITGalaxy:

Daca nu știi de unde sa începi, echipa BirouGaming.Com iți sare in ajutor. Iți prezentăm topul celor mai vândute birouri gaming de către ITGalaxy. Recomandăm alegerea biroului de gaming care răspunde cel mai bine cerințelor și nevoilor tale. Iată așadar, cum arata TOP3 cele mai vândute birouri gaming ITGalaxy în ultimii ani:


Birou gaming Nitro Concepts D12

Nitro Concepts D12 (vezi in ITGalaxy) este unul dintre cele mai vândute birouri gaming de ITGalaxy în ultimii ani. Are un design optimizat cu mult spațiu, atât pe suprafața blatului, cât și sub acesta, pentru picioare, iar forma sa ergonomica oferă confort ridicat. Rezistent și stabil, mulțumita structurii din oțel și a blatului gros din MDF de 18 mm, este de asemenea dotat cu: suport pentru pahar, suport pentru căști, cable management și înveliș pe blat, ideal pentru toate tipurile de mouse.


Birou gaming Gamdias Daedalus M1

Gamdias Daedalus M1 (vezi in ITGalaxy) este biroul de gaming rezistent la zgârieturi, cu blat din MDF (Medium Density Fiberboard) și cadru din oțel stabil și durabil. Suprafața acestuia oferă spațiu suficient pentru 2 sau 3 monitoare, este dotată cu benzi LED RGB pe margini, cu 15 efecte de iluminare diferite. Alte avantaje pe care Daedalus M1 le oferă: suporturi, cable management mouse pad ce acoperă întreaga suprafață a blatului, waterproof și antiderapant, și altele. Îmbunătățește-ți experiența de joc, cu ajutorul biroului Daedalus M1.


Birou gaming Thermaltake Level 20 BattleStation RGB

Thermaltake Level 20 BattleStation (vezi in ITGalaxy) este un birou gaming de gaming calitate PREMIUM. Este un birou a cărui înălțime se poate regla datorită mecanismului electric, și oferă posibilitatea de a salva 4 profile folosind butoanele și afișajul display pt. afișarea înălțimii. Iluminarea RGB de pe marginile biroului oferă 8 moduri de iluminare și 20 de zone individuale complet configurabile (Razer Chroma și Amazon Alexa). Blatul din MDF oferă o suprafața mare, fiind în totalitate acoperita de un mouse pad de înaltă calitate, rezistent la apa și ușor de spălat. Ideal pentru sesiuni interminabile de gaming sau munca, Thermaltake Level 20 BattleStation RGB este unul dintre cele mai bune birouri gaming.


Avantajele magazinului online ITGalaxy:

  • Preturi accesibile: ITGalaxy.ro este magazinul online din România renumit pentru preturile sale accesibile, indiferent de produs.
  • Gama ampla: Începând cu cele mai ieftine modele, și terminând cu cele mai scumpe, în catalogul acestora îți găsești rapid biroul care sa răspundă cel mai bine cerințelor tale.
  • Livrare rapidă: Strânsa colaborare cu cele mai bune servicii de curierat din România, face ca livrarea produselor ITGalaxy sa se facă rapid.
  • Verificarea coletului la livrare: ITGalaxy oferă posibilitatea de a verifica coletul înainte de a plăti.
  • Retur: Fără penalități, și fără invocarea unui motiv anume, poți returna produsul în termen de 14 zile de la primirea acestuia.
  • Plata în rate: Folosind un card Visa sau Mastercard, iți poți cumpăra biroul dorit în rate, fără dobânda.
  • Suport tehnic gratuit: Formată numai din profesioniști, echipa ITGalaxy iți sta la dispoziție în orice problema sau nelămurire legată de produsele și serviciile ITGalaxy.
  • Black Friday: Vinerea neagra a reducerilor este sărbătorita în stil mare în fiecare an de către magazinul online ITGalaxy, oferind publicului sau reduceri de până la 70%.

Pe lângă aceste avantaje enumerate mai sus, magazinul online ITGalaxy are însă și un mare dezavantaj, și anume: lipsa recenziilor lăsate de către clienți. Suntem siguri însă, că acest sistem va fi implementat cat de curând.

Pareri birou gaming magazin ITGalaxy

După cum se poate observa mai sus, ITGalaxy este magazinul online românesc cu servicii de calitate, plin de avantaje și beneficii. Sectorul cu birouri de gaming al acestora este unul bine dezvoltat, cu modele și culori disponibile pentru toate gusturile. Mai mult decât atât, ITGalaxy este unul dintre magazinele cu cele mai bune oferte și cele mai ieftine preturi.

logo itgalaxy

Cumpăra în ofertă cel mai bun birou gaming în raport calitate-preț vândut de ITGalaxy:Rezumat
Birouri Gaming ITGalaxy
Numele Articolului
Birouri Gaming ITGalaxy
Descriere
Echipa BirouGaming.Com ți-a pregătit articolul cu cele mai bune birouri gaming vândute de către marele magazin online ITGalaxy. Selecția celor mai bune modele, împreuna cu selecția celor mai ieftine preturi te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Acesta este articolul tău!
Autor
Setare