Skip to content

Birou gaming Trust GXT 711 Dominus

birou gaming Trust GXT 711 Dominus

Trust GXT 711 Dominus (vezi in eMAG) este un birou de gaming elegant, multifuncțional, robust, rezistent și confortabil, al cărui preț este unul extrem de accesibil fiecăruia. Controlul și precizia cursorului mouse-ului îți sunt îmbunătățite datorita mouse pad-ului care acoperă întreaga suprafață a biroului.

În România marca olandeza Trust a vândut peste o mie de bucăți. De ce jucătorii din românia prefera acest model, dar și care sunt magazinele cu prețurile cele mai avantajoase, descoperi în acest articol! Scroll!

Caracteristici:


Trust GXT 711 Dominus birou gaming ieftin
 • Material structura: Oțel
 • Material blat: MDF
 • Sarcina maximă blat: 65 kg
 • Suporturi: Pahar și caști
 • Cable management
 • Mouse Pad 116×76
 • Dimensiuni: 116 x 76 x 75 cm


Care sunt avantajele acestui birou gaming?

Cel mai important lucru atunci când cumpăram un birou pentru jocuri, este cunoașterea avantajelor pe care le oferă în comparație cu modelele asemănătoare din aceeași gama. Iată așadar, care sunt cele mai importante avantaje pe care Trust GXT 711 Dominus le oferă:

 • Mouse pad: Mare, cât întreaga suprafața a biroului, mouse pad-ul texturat de înaltă calitate ce o acoperă, îți oferă controlul si precizia necesara.
 • Suporturi: Este echipat cu doua suporturi; un suport pentru căști și un suport pentru băuturi a căror poziție poate fi schimbată pentru a se potrivi mai bine cu preferințele tale.
 • Cable management: Menține-ți biroul mereu organizat cu ajutorul sistemului de organizare al cablurilor oferit de Trust. Simplu și eficient.
 • Stabilitatea și durabilitate: Cadru din oțel, stabil și rezistent, împreuna cu blatul din MDF gros de 18 mm de înaltă calitate, iți oferă garanția unui birou gaming sigur și stabil pentru următorii ani.
 • Ușor de montat: Respectând cu atenție pașii din schița de montaj din interiorul pachetului, acest model poate fi montat în mai puțin de 20 de minute. Mai mult decât atât, se poate personaliza în funcție de gusturi, cu cele doua autocolante incluse.
 • Preț accesibil: Și nu în ultimul rând, considerăm prețul ieftin de pornire al acestuia ca fiind un alt avantaj.

Cat de rapid si ușor se montează Trust GXT 711 Dominus?

Cumpara online Birou Gaming Trust GXT 711 Dominus

Brandul Olandez Trust a reușit sa ofere publicului sau un birou pentru gaming, de buna calitate, la un preț super accesibil. În România, vânzarea unui număr atât de mare de astfel de birouri a fost făcută posibil mulțumita marelui magazin online eMAG.

În fiecare an, ofertele, reducerile și promoțiile pe care aceștia le oferă, sunt de neegalat. Mai ales în perioada sărbătorilor, sau de Black friday. Dacă ești puțin atent, iți poți cumpăra biroul pentru jocuri Trust GXT 711 Dominus sub 500 RON! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Vezi OFERTE in eMAG

Concluzie:

Cele peste 30 de recenzii pozitive pe care acest model le-a strâns, într-un timp relativ scurt, vorbesc de la sine. Stabilitatea, aspectul, modul ușor de asamblare, spațiul pe care-l oferă, s.a.m.d. sunt doar câteva dintre aspectele remarcate de către clienții mulțumiți de alegerea făcută.

Singura remarca negativă pe care am găsit-o, a fost în contra blatului MDF, majoritatea manifestându-si nemulțumirea față de suprafața acestuia spunând ca se zgârie destul de ușor.

Una peste alta, când ești în căutarea unui birou gaming de buna calitate, la bani puțini, Trust GXT 711 Dominus este soluția! Completează-ți setup-ul!

Cumpara Birou Gaming Trust GXT 711 Dominus in oferta:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Trust
Numele produsului
Trust GXT 711 Dominus
Pret
RON 500
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setare