Skip to content

Birou gaming Genesis

Alegerea unuia dintre cele patru birouri pentru jocuri propuse de Genesis, înseamnă automat îmbunătățirea confortului și a performanței. Mai mult decât atât, fiecare model este dotat cu sistem de iluminare RGB, și finisaj din carbon.

Care sunt cele mai apreciate și cele mai vândute modele, dar și care sunt magazinele cu cele mai ieftine preturi, descoperi doar aici! Scroll!

Birouri Gaming Genesis: tabel comparativ

BirouGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeGenesis Holm 200 RGBGenesis Holm 300 RGBGenesis Holm 320 RGB
ImagineBirou gaming Genesis Holm 200 RGBBirou gaming Genesis Holm 300 RGBBirou Gaming Genesis Holm 320 RGB White
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi review ✅
-
Material structura
Material blat
Metal
MDF
Metal
MDF
Metal
MDF
Functii specialeIluminare RGB
Suporturi: casti/pahar
3x Hub USB 3.0
Cable management
Iluminare RGB
Suporturi: casti/pahar/
manete/monitor
3x Hub USB 3.0
Cable management
Incarcare wireless
Iluminare RGB
Suporturi: casti/pahar/
manete/monitor
3x Hub USB 3.0
Cable management
Incarcare wireless
Dimensiuni113 x 60 x 75 cm120 x 60 x 75 cm120 x 60 x 75 cm
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret ItGalaxy
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog birou gaming Genesis în oferta:


Genesis: peste 10 ani de experiența garantează acest brand

Încă de la înființare, în anul 2011, marca Genesis este într-o creștere continuă, oferind publicului sau produse ideale pentru dezvoltarea abilitaților în competițiile virtuale. Jucători profesioniști din lumea E-sports folosesc produse marca Genesis, recomandând cu încredere produsele pe care ei le folosesc.

Din catalogul bogat al acestora, remarcăm birourile pentru gaming Genesis, deoarece sunt special dedicate pentru crearea unui setup ideal de gaming. Cu mii produse vândute în întreaga lume, producătorii acestui brand se remarca prin: calitate, design și performanțe.

Cele mai apreciate birouri Genesis:

Pana-n prezent, în catalogul amplu de produse al acestora, găsim doar 4 birouri gaming diferite, și anume: Genesis Holm 200 Rgb, Genesis Holm 300 Rgb, Genesis Holm 320 Rgb și Genesis Holm 510 Rgb. Dintre toate acestea, în România, cele mai vândute, și totodată cele mai apreciate modele sunt primele 3 din cele enumerate mai sus. Iată așadar, cum arată TOP 3 birouri gaming Genesis:


Birou gaming Genesis Holm 200 RGB

HOLM 200 RGB (vezi in eMAG) este cel mai ieftin birou marca Genesis, dotat însă cu funcții speciale precum: Hub usb, suporturi, iluminare rgb, coș pentru cabluri, și altele. Este rezistent și stabil, iar blatul acestuia din MDF acoperit cu furnir protector de carbon, suporta pana la 25 kg sarcina maximă. Un birou de gaming ideală, la un preț accesibil, de foarte buna calitate și cu un design elegant, este modelul holm 200 rgb, cel mai vândut birou gaming marca Genesis în ultimii ani.


Birou gaming Genesis Holm 300 RGB

HOLM 300 RGB (vezi in eMAG), este cel mai bun birou pentru gaming în raport calitate preț marca Genesis. Pe lângă nenumăratele avantaje pe care acesta le oferă, spre deosebire de modelul anterior, acesta vine la pachet cu: stand integrat pentru monitor, suport pentru manete ps sau xbox, și încărcare wireless pentru telefoane și alte accesorii compatibile. Acesta este cel mai apreciat model al acestei mărci. În anul 2021 a înregistrat vânzări record în România.


Birou gaming Genesis Holm 320 RGB

HOLM 320 RGB (vezi in ItGalaxy) este biroul pentru gaming cu design uluitor. Fiecare element al acestui birou gaming este realizat în alb, iar finisajul din carbon al blatului, combinat cu iluminarea de fundal RGB calitate PREMIUM, îți permite crearea unui setup gaming de vis. Suporturi, încărcare wireless, porturi USB, organizare cabluri, și multe altele. Dotat cu toate caracteristicile necesare pentru îmbunătățirea performanței și a confortului, holm 320 rgb este unul dintre cele mai bune birouri gaming Genesis. Cel mai elegant, cu siguranță!

Care sunt avantajele birourilor gaming Genesis?

Cu trecerea anilor, marca Genesis a reuși sa se impună treptat pe piața internațională, datorită inovațiilor aduse. Iată care sunt cele mai importante aspecte ce definesc brandul Genesis:

  • RGB: Sistemul de iluminare RGB cu care este dotat fiecare birou Genesis, este unul de înaltă calitate, și poate fi controlat din telecomandă în funcție de preferințe.
  • PREMIUM: Fabricat numai din materiale de cea mai bună calitate, fiecare model are parte de un finisaj special din carbon al blatului.
  • DESIGN: Genesis oferă un design elegant, robust și stabil, combinat cu soluții practice precum: suporturi, porturi usb, încărcare wireless, cable management și altele.

Cumpara online birou gaming Genesis

În Romană, pentru achiziționarea biroului de gaming Genesis dorit, putem alege dintre cele 3 magazine cu cele mai avantajoase prețuri, și anume: Pcgarage, eMAG și Itgalaxy. Acesta din urma, fiind magazinul online românesc cu cele mai multe vânzări înregistrate în ultimul an. Acest lucru se datorează nenumăratelor oferte, reduceri și promoții pe care aceștia le oferă pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători sau de Black Friday. Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Vezi OFERTE in ItGalaxy

Pareri birouri de gaming marca Genesis

Faptul ca jucători profesioniști din eSports folosesc birouri marca Genesis, deja este o carte de vizita extrem de importantă pe care acesta marca o are. Funcțiile speciale oferite precum încărcarea wireless, porturile usb, suporturile, dar mai ales iluminarea RGB calitate PREMIUM, sunt aspecte determinate care fac diferența între birourile Genesis și restul. Sunt birouri de gaming ușor de montat, rezistente, stabile, performanțe, la prețuri accesibile.

Cumpăra în ofertă cel mai bun birou gaming Genesis în raport calitate-preț:Rezumat
Birou Gaming Genesis
Numele Articolului
Birou Gaming Genesis
Descriere
Echipa BirouGaming.Com ti-a pregatit cel mai bun articol din sector, în care găsești colecția birourilor pentru jocuri marca Genesis! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Setare