Skip to content

Birou gaming Arka

Birourile pentru gaming fabricate de către Arka, sunt modele special concepute, pe baza recomandărilor celor mai pasionați gameri, respectând riguroasele standarde de calitate si performanta cerute de aceștia.

Înalta calitate, durabilitate, stabilitate, performanta, control, design modern, ușor de montat, sunt doar câteva din principalele aspecte care definesc marca Arka. De ce și-a câștigat atât de mulți fani în ultimii ani în România, dar și care sunt cele mai bune birouri gaming Arka, vom descoperi împreuna în acest articol! Scroll!

Birouri Gaming Arka: tabel comparativ

BirouGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeArka Evolution Z7Arka Evolution Z2Arka Line Z21
ImagineBirou gaming Arka Evolution Z7Birou gaming Arka Evolution Z2Birou gaming Arka Line Z21 Electric Profesional
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
👉 Vezi review ✅
👉 Vezi recenzii 👌
MaterialMetalMetalMetal
AccesoriiSuport pt. casti
Suport pt. pahar
Mouse pad
Suport pt. casti
Suport pt. pahar
Mouse pad
Suport pt. casti si pahar
Mouse pad
Reglaj electric pe inaltime
Dimensiuni110 x 60 x 75 cm140 x 65 x 76 cm140 x 66 x 76-122 cm
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog birou gaming Arka în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Cele mai apreciate modele:

De-a lungul anilor, Arka a impresionat treptat lumea jucătorilor, cu modele de birouri pentru gaming de înaltă calitate, cele mai apreciate fiind: birou gaming Arka Evolution z1, birou gaming Arka Evolution z9, birou gaming Arka Evolution z7, birou gaming Arka Evolution z19, birou gaming Arka Evolution z13. Toate birourile Arka sunt menite sa îmbunătățească viata jucătorului, fiind dotate cu: suporturi pentru rafturi, caști, prelungitor și cabluri, mouse pad, cable management s.a.m.d.

Domina modelele cu structura metalica și cu blat texturat din fibra de carbon. Alege modelul care răspunde cel mai bine cerințelor tale! Nu știi de unde sa începi!? Noi te ajutam! Îți prezentăm topul celor mai vândute în ultimii ani. Iată așadar, cum arată top 3 birouri gaming Arka:


Birou Gaming Arka Evolution Z7

Arka Evolution Z7 (vezi in eMAG) este biroul de gaming al cărui cel mai mare avantaj rămâne prețul sau accesibil, în raport calitate-preț. Blatul gros de 18 mm este rezistent la apa, caldura, șocuri, cu un model plăcut vizual și la atingere ce imita fibra de carbon. Dotat cu suport pentru căști, suport pentru băuturi, cable management, și spațiu pentru depozitarea prelungitoarelor și a cablurilor, acest birou este special fabricat pentru gameri, respectând standardele ridicate de calitate. Stabil, rezistent, și foarte ușor de montat, z7 are un design modern, și este un birou multifuncțional care vine la pachet cu un mouse pad cadou.


Birou Gaming Arka Evolution Z2

Arka Evolution Z2 (vezi in eMAG), modelul care a făcut ravagii în rândul gamerilor, este unul dintre cele mai bune birouri pentru gaming ale acestei mărci, Înregistrând record de vânzări în anul 2021, și bucurându-se numai de recenzii pozitive, în care clienții remarca raportul excelent calitate-preț pe. care acesta îl oferă. Z2 este acoperit de un mouse pad gigant, cât masa, dotat cu suporturi pentru caști și băuturi, oferă stabilitate, rezistență, și spațiu suficient pentru doua monitoare. Ușor de montat, este ideal pentru munca de birou de acasă, sau pentru gaming, având un design modern, fiind multifuncțional și practic.


Birou Gaming Arka Line Z21 Electric Profesional

Arka Line Z21 Electric Profesional (vezi in eMAG), după cum indică și numele, este biroul pentru gaming cu înălțime ajustabilă, special fabricat pe baza recomandărilor celor mai impatimiti jucători. Blat gros de 18 mm, cu model din fibra de carbon, suport pentru căști, suport pentru băuturi, mouse pad, funcție inteligentă de memorie al setărilor de înălțime, durabilitate, rezistență, stabilitate, reglaj automat, sunt doar câteva dintre celelalte avantaje pe care Z21 le oferă. Poate fi utilizat pentru gaming, dar și pentru munca de birou de acasă, încadrându-se perfect în orice locație, mulțumita acestui design modern și elegant.


Cumpara online birou gaming Arka

Sa cumperi online unul din birourile pentru gaming din colecția Arka Evolution, Arka Race, Arka Mario sau Arka Line, nu a fost niciodată mai ușor! Evita cozile interminabile din magazinele fizice, cumpărând rapid și în condiții de siguranța, mulțumita marilor magazine de încredere precum Domo, eMAG sau Zendeco. Cea mai mare gama de produse, și totodată cele mai ieftine prețuri sunt oferite de eMAG. Aici găsești și cel mai ieftin birou gaming Arka, dar și cel mai scump! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Vezi OFERTE eMAG

Pareri birouri gaming marca Arka

Extrem de apreciate de către marea majoritatea a jucatorilor amatori, sau profesioniști, birourile pentru gaming Arka au devenit la mare căutare pe piața online din România. Solide, rezistente, calitative, ușor de montat, accesibile… sunt doar câteva dintre adjectivele găsite printre rândurile recenziilor scrie de către clienții mulțumiți de alegerea făcuta. Este dificil sa găsești un comentariu negativ împotriva acestei mărci.

Cumpăra în ofertă cel mai bun birou gaming Arka în raport calitate-pret:Rezumat
Birou Gaming Arka
Numele Articolului
Birou Gaming Arka
Descriere
Echipa BirouGaming.Com ti-a pregatit articolul, în care găsești selecția celor mai bune birouri pentru gaming marca Arka din ultimii ani! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Setare