Skip to content

Birou gaming pe colt

Birourile pentru jocuri pe colț, sau în forma de L, sunt cea mai bună opțiune pentru utilizarea în mod inteligent a spațiului din camera. De asemenea, sunt birouri multifuncționale, ideale pentru crearea setup-ului de gaming perfect, dar și pentru exercitarea muncii de birou în condiții optime.

Ești în căutarea unui astfel de birou!? Ai picat la fix! Selecția celor mai bune birouri gaming pe colț te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Scroll!

Birou gaming pe colț: tabel comparativ

BirouGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeHuzaro Hero 7.7Arka Evolution Z19Kring Gaming
ImagineBirou gaming pentru colt Huzaro Hero 7.7Birou gaming pe colt Arka Evolution Z19Birou Kring Gaming pe colt 200x91x125 cm
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review-👉 Vezi recenzii 👌👉 Vezi recenzii 👌
Material structura
Material bla
Otel
MDF
Otel
MDF
Lemn PAL
PAL melaminat
Functii specialeSuport pt. pahar
Suport pt. casti
Cable management
Picioare reglabile
Suport pt. pahar
Suport pt. casti
Cable management
Mouse Pad
Inaltime ajustabila
Suport pt. pahar
Suport pt. casti
Rafturi
LED
Dimensiuni160 x 100 x 66 cm160 x 100 x 70-80 cm200 x 91 x 125 cm
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog birouri gaming pe colț în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

De ce birou gaming pe colt?

  • Sunt multifuncționale: Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor modele, este spațiul mare pe care-l oferă, putând fii folosite atât pentru gaming cat si pentru lucru sau studiu.
  • Sunt stabile: Atât modelele cu structura din metal, cat si cele din lemn, datorită dimensiunilor mari, în forma de L, oferă o foarte buna stabilitate.
  • Sunt rezistente: De asemenea, toate modulele sunt concepute sa suporte multă greutate, putând astfel sa-ți montezi monitoarele, imprimanta, boxele s.a.m.d.
  • Sunt ușor de montat: Indiferent de dimensiunile mari pe care le are, sau materialele din care este fabricat, respectând cu atenție pașii din schița de montaj care vine la pachet cu biroul, montarea acestuia va fi o joacă.

Tipuri și modele

Mai mici sau mai mari, cu cadru din metal sau din lemn, acestea pot fi echipate și cu suport pentru băuturi, pentru caști, cable management, rafturi sau sertare. Recomandăm alegerea biroului care răspunde cel mai bine cerințelor tale, ținând cont în primul rand de spațiul din camera, și de forma biroului, deoarece acesta poate fi mai mare pe partea stânga a peretelui, sau pe partea dreapta a acestuia (L și L întors).

Dacă încă nu știi ce birou pe colt gaming să alegi, cu siguranța următorul TOP 3 realizat de către echipa BirouGaming.Com iți este de ajutor. Iată cum arată top 3 cele mai vândute birouri gaming în ultimii ani:


Birou gaming pe colt Huzaro Hero 7.7

Huzaro Hero 7.7 (vezi in eMAG) este un birou gaming colt, durabil, stabil, cu structura din otel și blat din MDF. Este dotat cu suport pentru căști, suport pentru pahar, cable management și picioare reglabile. Ușor de montat, cu design ergonomic, Hero 7.7 este potrivit atât pentru gaming, cat si pentru lucru.


Birou Gaming Arka Evolution Z19 Profesional

Arka Evolution Z19 Profesional (vezi in eMAG), unul dintre cele mai vândute, și totodată cele mai apreciate birouri gaming pe colț, are un design elegant, este stabil, rezistent, și dotat cu avantaje precum: reglare pe înălțime, suporturi, cable management și altele. Este ușor de montat, încadrându-se perfect cu peisajul.


Birou Kring Gaming 200x91x125 cm

Kring 200x91x125 cm (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bune birouri pe colț de pe piața online din România. Este rezistent, stabil, fabricat din PAL melaminat, acest model include LED RGB, suport pentru căști, suport pentru băutura, și suficient spațiu pentru crearea unui setup așa cum iți dorești.


Magazinul online cu cele mai ieftine preturi:

Exact! Ai ghicit! eMAG este magazinul online românesc cu cele mai bune oferte pentru cele mai bune, cele mai vândute, și totodată cele mai apreciate birouri gaming pe colț. Cel mai mare magazin online din România, îți pune la dispoziție un catalog amplu și bogat cu birouri gaming pe colț, cu prețuri accesibile, reduceri și oferte constante, nu doar în perioada sărbătorilor sau de Black Friday.

Așadar, alege modelul care se adaptează cel mai bine necesităților tale, dar și a stilului tău, și cumpăra-l rapid, cu banii jos sau în rate, prin intermediul aliatului nostru eMAG!

Cumpăra în ofertă cel mai bun birou de gaming pe colt în raport calitate-preț:Rezumat
Birouri Gaming pe colt
Numele Articolului
Birouri Gaming pe colt
Descriere
Echipa BirouGaming.Com ti-a pregatit articolul cu cele mai bune birouri gaming pe colt (forma de L). Selectia celor mai bune modele, impreuna cu selectia celor mai ieftine preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!? Cumpara in oferta biroul gaming ideal pe colt!
Autor
Setare