Skip to content

Birou gaming Arozzi Arena

Birou gaming arozi arena atasament monitor

Arozzi Arena (vezi in eMAG) este evaluat drept unul dintre cele mai bune birouri de gaming din întreaga lume! IGN.com a numit acest birou ca fiind o alegere TOP datorită materialelor de înaltă calitate folosite la fabricare acestora, și a spațiului sau mare care poate găzdui cu ușurința un setup cu 2/3 monitoare și o tastatura mare.

In continuare, echipa BirouGaming.Com ți-a pregătit cel mai bun review din sector, pentru a-i descoperi toate secretele, unuia dintre celui mai râvnit birou de gaming la nivel mondial.

Caracteristici:


 • Material structura: Oțel
 • Material blat: MDF
 • Sarcina maximă blat: 80 kg
 • Mouse Pad 160×80
 • Cable management
 • Înălțime reglabila
 • Dimensiuni: 160 x 80 x 70-80 cm


Care sunt avantajele acestui birou?

 • Mouse pad: Întreaga suprafața a biroului este acoperita cu un mouse pad din microfibra care oferă precizie, control confort. Este interschimbabil, waterproof și poate fi spălat la mașina de spălat.
 • Cable management: Acest model oferă un sistem inovator de organizare a cablurilor. Are 3 găuri (decupaje) pentru gestionarea cablurilor.
 • Coș: Cablurile ajung la acest coș de plasa care este ținut strâns de partea inferioară a biroului ascunzând astfel cablurile sub masa.
 • Atașament monitor: Cele 3 găuri nu sunt doar pentru gestionarea cablurilor, ci și pentru atașarea monitoarelor.
 • Rezistenta: Blatul rezistent din MDF și structura robustă din otel, oferă durabilitatea maxima acestui birou.
 • Înălțime ajustabilă: Picioarele din oțel sunt reglabile in înălțime pana la 10 cm, adaptându-se astfel fiecărei persoane.
 • Stabilitate: Pentru a preveni clătinarea biroului, acesta este dotat cu butoane pentru ajustări avansate.
 • Varietate de culori: Un alt mare avantaj este gama de culori oferita de brandul Arozzi. Poți alege dintre cele 7 culori disponibile: negru, gri, albastru, verde, rosu, alb sau pure black.
 • Ușor de montat: Este un model extrem de ușor de montat. Respectând cu atenție pașii din schița de montaj, în jumătate de ora ai biroul gata montat.

Cum se montează Arozzi Arena?

Odată cumpărat, vei primi biroul demontat într-o cutie relativ mica. Pentru montarea acestuia, nu trebuie decât sa respecți cu atenție pașii din schema de montaj care vine în interiorul pachetului. Procesul va fi o joacă, precum un puzzle sau un lego, dar și o bucurie, urmând ca să-ți montezi noul tău birou de gaming! Pentru a-ți face o idee înainte de a te apuca, iată un mic video ajutător din partea celor de la Arozzi:

Cumpara online Birou Gaming Arozzi Arena

Datorită succesului enorm pe care-l are, acest model este disponibil în catalogul multor magazine online din România. Cele mai ieftine prețuri, cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri îți sunt oferite de Pcgarage, eMAG, Vexio, ItGalaxy, ForIT și Domo. O alta optiune este achiziționarea acestui birou prin intermediul magazinelor de specialitate second hand (Olx sau Okazii).

Profita de reducerile substanțiale pe care acestea le oferă, mai ales în perioada sărbătorilor de iarna sau de Black friday, și cumpăra-ți unul dintre cele mai bune birouri de gaming la un preț extrem de accesibil, economisind astfel câteva sute de lei.

Vezi OFERTE in eMAG

Concluzie:

Arozzi Arena a fost creat pentru optimizarea experientei de joc, și este fabricat din materiale rezistente, durabile, care oferă în același timp un design unic, semnat Arozzi. Un birou gaming clasa de top, pe care-l găsești la prețuri accesibile, mulțumita magazinelor specificate mai sus.


Cele peste 10 recenzii pozitive in care clienții se declara extrem de mulțumiți de alegerea făcuta, reprezinta si ele calitatea excelentă pe care acest birou o are. Alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu camera ta, sau pur și simplu care-ți place, și bucura-te ani la rând de unul dintre cele mai bune birouri de gaming din lume!

Cumpara Birou Gaming Arozzi Arena in oferta:
Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Arozzi
Numele produsului
Arozzi Arena
Pret
RON 1.440
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setare